CIDE 2021 Di dieu Sakumaha Dijadwalkeun, YALIS Deui Nyandak Ragam Produk Anyar

Ara Kustomisasi Imah Sadayana Sakedik Datang

Kalayan pamutahiran tingkat konsumsi sacara umum sareng pamutahiran konsép konsép teras-terasan, kustomisasi sadidinten janten kanyataan anu teu tiasa dibalikkeun tina konsumsi rumah tangga. Cina mangrupikeun nagara anu ngagaduhan jumlah konstruksi énggal anu kawilang ageung di dunya, nyatakeun sakitar 40% tina konstruksi anyar taunan di dunya. Pameran Industri Panto Internasional Tiongkok (CIDE) dipikaterang salaku "vane and booster of development industri", anu parantos ngamajukeun pisan bursa industri sareng kerjasama perdagangan. Mangrupikeun promotor sareng saksi kamakmuran industri panto sareng pasar bumi khusus.

chrome-door-handle

 

Tanggal 6 Méi 2021, éta dibuka pisan di Pusat Pameran Internasional Cina Aula Tianzhu, Beijing. Pameran parantos ngalaman réformasi anu hadé. Area paméran dibagi kana daérah paméran téma utama sapertos kustomisasi bumi, bumi pinter, panto kai (jandéla), perangkat keras, sareng alat-alat manufaktur anu cerdas, anu tiasa langkung fokus kana ranté industri hulu sareng hilir, sareng ngamajukeun paméran sareng pengunjung.

door-handle-brand

 

Salaku sobat lami CIDE, YALIS tangtos moal deudeuh. Dina pameran ieu, stan YALIS masih pinuh ku popularitas. YALIS parantos siap pisan sareng nyandak rupa-rupa produk énggal, kalebet solusi pakulitan panto, aksésoris hardware panto sareng konci panto pinter. Seueur cecekelan panto énggal diantawis seueur mérek hardware ku desain penampilan tinggi, atmosfir sareng kelas tinggi, narik seueur paméré sareng pembeli lirén pikeun pangalaman sareng bursa anu jero.

Seueur Sorotan Pameran

Kalayan paningkatan standar hirup jalma anu teras-terasan, sarat pikeun hiasan bumi janten langkung luhur sareng luhur, sareng panto interior laun-laun berkembang nuju humanisasi sareng diversifikasi. Ti mimiti panto kai solid sareng panto kaca, dugi ka panto anu henteu katingali, panto luhurna siling, panto profil, panto kaca bingkai langsing sareng sajabina. Maka, éta ogé parantos ngadorong industri pakakas parobihan pikeun ngarobih saluyu. YALIS parantos ngembangkeun solusi hardware panto anu cocog pikeun panto anu bénten-bénten, anu henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun pabrik high-end paningkatan nilai tambah produk, ningkatkeun pangaruh praktis panto, tapi ogé nyumponan kabutuhan éstétis konsumén.

https://www.yalisdesign.com/multiplicity-2-product/

 

Salaku conto, pikeun panto kaca bingkai langsing, desain gagang panto kaca di pasar ayeuna moal tiasa nyumponan kabutuhan pabrik panto kaca. Ngalangkungan seueur panilitian pasar, YALIS terang yén pabrik panto kaca gaduh titik nyeri dina pilihan konci panto kaca, sapertos adaptasi anu sesah tina struktur internal, sababaraha pilihan, sareng gaya cocog anu sesah. Maka, YALIS ngarempak tradisi sareng ngararancang séri konci panto kaca NO.292, séri konci panto panto NO.272 sareng konci panto kaca sanésna, ngagabungkeun fungsionalitas sareng éstétika artistik hardware sareng panto kaca janten hiji, pisan malikkeun transparansi sareng high- tékstur tungtung panto sagelas langsing.

https://www.yalisdesign.com/water-cub-product/

 

Sedengkeun pikeun panto kai, konci gagang panto anu tiasa dicocogkeun kalayan sampurna sareng bahan sareng warna panto pikeun ningkatkeun pangaruh visual sacara umum mangrupikeun pilihan anu panas di pasar. Maka, YALIS nembé diluncurkeunGANDA, RAINBOW, CHAMELEON sareng séri konci konci panto séjén.

Tangtosna, salian ti sorot anu diwanohkeun di luhur, paméran ieu ogé bakal nunjukkeun rupa-rupa produk anyar sareng struktur anyar. Ngaliwatan CIDE, urang langkung ngartos kabutuhan konsumén, sareng langkung percaya ka hareup. Kami ngarepkeun pendak sareng anjeun waktos salajengna!

zinc-alloy-door-handle


Pos waktos: Mei-14-2021