Tim P&P

Desain anu saé kedahna sanés ngan ukur ngajantenkeun jalma resep kana kaéndahan visual, tapi ogé ngajantenkeun jalma ngaraos trend jaman sareng nyumponan kabutuhan aplikasi anu saleresna. Saatos 2014, gaya minimalis mimiti populér di Éropa, teras bertunas di Cina di 2017. Désainer YALIS tetep nuturkeun tren pasar sareng terus mekarkeun gaya desainna. Ti mimiti gagang panto desain méwah Éropa, gagang mébel, gagang panto gaya modéren, gagang panto minimalis pikeun panto ékologis, gagang panto fungsional, gagang panto gaya Cina anyar, YALIS saléngkah-saléngkah ngajantenkeun hubungan antara hardware panto sareng pasar, sareng fokus kana panto kai, panto kaca, rohangan bumi, rohangan komérsial pikeun desain inovatif, sareng ngarengsekeun titik nyeri pikeun palanggan.

door handle designer

desainer panto cecekelan

Panilitian strukturna sareng pamekaran kedah didasarkeun kana kabutuhan pelanggan sareng milarian terobosan anyar dina inovasi ngalangkungan teras-terasan nganjang ka pasar. Tim YALIS R&D ngan ukur ngagaduhan téknologi mesin nalika mimiti diadegkeun. Teras, éta sacara ketat ngendalikeun prosésna, teras angkat kana panilitian independen sareng pamekaran strukturna, sareng akhirna nambihan langkung seueur data produk pikeun ngawangun tim engké. Unggal kamajuan mangrupikeun kabisat kualitatif. Éta ogé kauntungan anu gedé pikeun YALIS dina prosés panilitian sareng pamekaran.