Struktur

6072 Magnetic Silent Mortise Lock

Bahan Beusi sténless
Jarak tengah 72mm
Deui Set 60mm
Nguji Siklus 200.000 kali
Nomer Konci 3 konci
Standar EURO Standar

Noise: Biasa: di luhur 60 decibel; YALIS: Sakitar 45 desibel.

Fitur:

1. Kasus mogok anu tiasa diatur, anu ngajantenkeun instalasi langkung pas sareng ngirangan kasusah instalasi.

2. Potongan push-bentuk L-built-in pikeun mastikeun yén arah anu pindah tina potongan push saluyu sareng arah anu mindahkeun baud, supados operasi baud langkung lancar.

3. Gasket jempé ditempatkeun diantara spring baut sareng baud sareng dina kasus mogok kanggo ngirangan noise anu dihasilkeun ku lock mortise nalika dioperasikeun.

4. Baud ditutupan ku lapisan nilon kanggo ngirangan gesekan sareng ngajantenkeun langkung tiiseun.

 

Naon poin nyeri pasar anu direngsekeun ku YALIS Magnetic Mortise Lock?

1. Desain struktural awak konci dina pasaran rumit sareng gerak baudna henteu lancar. Ku alatan éta, résistansi nalika gagang panto diteken turun ageung, hasilna hirupna pondok tina gagang panto.

2. Posisi instalasi kasus mogok di pasar parantos dibereskeun sareng henteu tiasa diatur lentur, anu ningkatkeun kasusah dipasangna.

3. Nalika kuncén kaseueuran jempé di pasar beroperasi, kalancaran baudna henteu saé pisan, sareng sora tabrakan di antara komponén konci mortise nyaring, anu tiasa ngirangan pangaruh jempé.

6072-Model

5mm Ultra-ipis Rosette & Mékanisme Méi

Desain mékanisme spring tina rosette gagang anu ayeuna dipasar biasana beurat, nyéépkeun seueur bahan baku, sareng katingalina rada ageung, anu henteu nyumponan sarat éstétis tina kelompok konsumen. Rosette YALIS ultra-ipis sareng mékanisme spring didamel tina paduan seng sareng kandelna ngan ukur 5mm. Aya cinyusu ulang di jero, anu ngirangan leungitna awak konci nalika gagang dipencet, sareng henteu gampang ngagantung saatos dianggo jangka panjang.

5mm Ultra-thin Rosette & Spring Mechanism2
5mm Ultra-thin Rosette & Spring Mechanism

Fitur:

1. Kandelna rosette gagang diréduksi ngan ukur 5mm, anu langkung ipis sareng saderhana.

2. Aya cinyusu balik hiji arah dina struktur, anu tiasa ngirangan leungitna awak konci nalika gagang panto diteken, sahingga gagang panto diteken sareng gagang panto direset langkung lancar, sareng éta henteu gampang digantungkeun.

3. Struktur lokasi wates ganda: Struktur lokasi wates mastikeun yén sudut rotasi gagang panto diwatesan, anu sacara efektif manjangan umur jasa tina panto panto.

4. Struktur na didamel tina paduan seng, anu ngagaduhan karasa langkung luhur sareng nyegah deformasi.

Struktur Mini & Rosette & Escutcheon

Ayeuna, desain interior high-end populér pikeun integrasi panto sareng témbok, janten panto minimalis high-end sapertos panto anu henteu katingali sareng panto tinggi-siling parantos muncul. Sareng panto minimalis sapertos ieu merhatoskeun kana integrasi panto sareng témbok pikeun ningkatkeun pangaruh visual sacara umum. Maka, YALIS ngembangkeun mékanisme mini spring sareng mounting kit kanggo ngirangan ukuran rosette sareng escutcheon. Ku ngalebetkeun mékanisme spring sareng kit pemasangan dina liang panto, rosette sareng escutcheon dijaga dina tingkat anu sami sareng panto sareng témbok sabisa-bisa. Éta langkung ku bentuk tampilan panto sareng integrasi témbok.

bedroom door handle

YALIS Kaca Splint

Dina raraga minuhan tren pasar panto kaca bingkai langsing, sareng nerapkeun puluhan gagang panto laris anu dikembangkeun ku YALIS dina 10 taun ka pengker pikeun panto kaca bingkai langsing, YALIS ngaluncurkeun corétan kaca. Parat kaca nyaéta sasak antara panto kaca sareng panto panto kaca, sareng tiasa nyumponan kabutuhan konsumén anu béda kalayan 3 ukuran bingkai panto anu béda. Kaca gelas tiasa dicocogkeun sareng sadaya gagang panto YALIS. Aya strip karét dina corétan pikeun nyegah leueur. Désain saderhana sareng bentuk inovatif nyandak gaya anu béda pikeun bumi saderhana.

glass door lock