Taros Kami

Telepon: +86 135 6061 4928

Jam: Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten / Saptu, Minggu: Ditutup

Alamat: Rd Songbai No.77, Kawasan Industri Hefeng, Kota Xiaolan, Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong, PRChina 528415

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami