Kegiatan

  • Looking Forward To The Future, YALIS Will Move Forward Together With You

    Milarian Maju Ka Hareup, YALIS Bakal Maju Sasarengan sareng Anjeun

    Pambuka: huru-hara anu disababkeun ku COVID-19 parantos ngajantenkeun perusahaan henteu ngalih deui kana lampu di tungtung torowongan, tapi ngolebat dina kabut kanggo milarian jalan kaluar. —— ku Kamar Dagang Uni Éropa di Cina Dina awal taun 2020, COVID-19 bitu. Ayeuna, wabah global ...
    Maca deui
  • Kegiatan Walk Spring YALIS

    Tanggal 12 Méi, tim YALIS nyandak kunjungan ka Zhongshan Diyin Resort. Pariksa naon anu aranjeunna dilakukeun di dinya! Kalayan cuaca anu saé, YALIS parantos ngayakeun kagiatan spring walk. Dina 12 Méi, ...
    Maca deui
  • Naon Anu Urang Laksanakeun Dina Mangsa Wabah COVID-19

    Pembaruan Pangénggalna Pamulihan Coronavirus: Kaping 19 Pébruari, pamaréntah Cina ngumumkeun yén sadaya pabrik bakal laun deui damel ayeuna-ayeuna. Staf YALIS (duanana kantor sareng departemen produksi) sadayana badé balik damel di 24 Pébruari. Cina nyerang catetan optimis dina coronavirus nalika usaha dibuka deui, ...
    Maca deui
  • We Are Back

    Kami Deui

    Tanggal 24 Pébruari, sakumaha biasana pikeun dibuka deui saatos taun énggal, palaku ngayakeun komodo lawon panjang di luhur tiang sareng menari kalayan gendang, ngarepkeun bakal nguntungkeun padamel YALIS unggal dinten. Tapi ieu sanés waktos normal. ...
    Maca deui