Nanganan Panto Interior

  • DAWN AFTER

    NGARASA DEUI

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: matt hideung, satin hideung nikel

  • MEZZA LUNA

    MEZZA LUNA

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung, Chrome Dipoles, Emas Digosok

  • FIGHTER

    PACARAN

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung, Chrome Dipoles, Emas Digosok, Matt Satin Nikel

  • UNICORN

    UNICORN

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • MINUTE HAND

    TANGAN MENIT

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: emas matt, emas digosok

  • RHOMBUS

    RHOMBUS

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: nikel hideung satin, mat n satin nikel

  • PIPE

    PIPE

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung, Chrome Dipoles, Emas Digosok

  • LACE

    LACE

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • CALM

    KALEM

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Finish normal: kuningan antik, emas digosok

  • SKIVE

    LANGIT

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: nikel hideung satin

  • RUYI

    RUYI

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • SLIDE

    Gésér

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci mortise standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse Normal: nikel hideung satin, emas anu digosok

1234 Teras> >> Halaman 1/4