Larutan Aplikasi Produk

  • Slim Frame Glass Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Hardware Door Frame Glass

    Kalayan popularitas gaya minimalis, panto kaca bingkai langsing parantos laun dipikaresep ku konsumén. Nanging, kaseueuran konci panto kaca di pasar henteu cocog pikeun panto kaca bingkai langsing. Dina raraga ngarengsekeun masalah ieu, YALIS ngaluncurkeun konci panto panto kaca bingkai ramping sareng solusi hardware panto panto bingkai langsing.

  • Minimalist Door Hardware Solution

    Solusi Hardware panto Minimalis

    Salaku pamasok solusi perangkat keras panto luhur, YALIS parantos ngembangkeun konci panto panto minimalis pikeun panto minimalis (panto teu katingali sareng panto jangkung siling). Kalayan konci panto panto minimalis salaku inti, YALIS ngahijikeun solusi hardware panto minimalis.

  • Interior Wooden Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Panto Kayu Interior

    YALIS parantos ngembangkeun konci panto panto modéren interior sareng konci panto panto méwah anu terjangkau numutkeun éstetika jalma ngora sareng kabutuhan pabrik panto, nyayogikeun solusi hardware panto kai interior anu béda pikeun konsumén.

  • Ecological Door Hardware Solution

    Solusi Hardware panto Ecological

    Panto ékologis, ogé terang salaku panto aluminium pigura kai, umumna jangkungna antara 2.1m sareng 2.4m, sareng permukaan panto na tiasa sacara bébas digabungkeun sareng ditukeurkeun sareng pigura panto. YALIS parantos ngembangkeun solusi hardware panto ékologis dumasar kana ciri-ciri ieu.

  • Child Room Door Hardware Solution

    Solusi Hardware Panto Kamar Anak

    YALIS merhatikeun kasalametan barudak di rohangan, sapertos ngahaja ngonci, ragrag jero rohangan, kacilakaan dadakan sareng sajabana. Ku alatan éta, YALIS parantos ngembangkeun konci panto panto anu teu tiasa dijaga barudak pikeun panto kamar barudak, anu tiasa ngamungkinkeun kolotna muka panto kalayan gancang nalika budakna dina bahaya.

Tim P&P

BERITA

  • CIDE 2021 Nyai Sakumaha Dijadwalkeun, YALIS Wa ...

    Kustomisasi Ara Sakabeh Bumi Datang Kalayan paningkatan tingkat konsumsi sacara umum sareng paningkatan konsép konsép kontinyu, kustomisasi bumi saé parantos janten kanyataan konsumsi rumah tangga anu teu tiasa dibalikkeun. Cina mangrupikeun nagara anu jumlahna lumayan ageung ...

  • Lahirna Pakem Panto

    Unggal-unggal anjeun mencét gagang panto pikeun muka panto, naha anjeun kantos mikirkeun tahapan panto naon anu kedah dirobih ku panto ieu ti payun sateuacan némbongan di payuneun anjeun? Tukangeun gagang panto biasa nyaéta usaha anu parah tina désainer sareng karajinan anu taliti ...

  • YALIS Bakal Muncul Di Interzum @ bumi 2021

    Kusabab pangaruh COVID-19, Koelnmesse biennial dirobah janten platform digital Koelnmesse. Interzum @ bumi bakal lumangsung ti 04. dugi ka 07.05.2021. Di interzum @ home, langkung ti 140 perusahaan ti sakitar 24 nagara bakal nampilkeun produk sareng jasa na dina platform digital Koelnmesse ....