Produksi

Kanggo ningkatkeun produksi kalayan langkung épisién, YALIS ngenalkeun téknologi Computer Numerical Control (CNC) anu énggal. Dibandingkeun sareng alat-alat mesin biasa, CNC nganggo inpormasi digital pikeun ngendalikeun gerakan sareng pamrosésan alat-alat mesin, anu tiasa ngalengkepan pamrosésan kompleks kalayan kualitas sareng akurasi anu langkung luhur. Dina taun 2020, salian ngenalkeun mesin CNC, YALIS ogé bakal nambihan Mesin Polishing Otomatis, Mesin Nyetir Screw Otomatis sareng alat-alat anyar sanés. Kalayan alat-alat ieu, YALIS parantos ningkat pisan kamampuan produksi sareng pabrikna, sareng sistem prosés produksi na parantos ningkat deui.

2020 mangrupikeun taun munggaran YALIS muka pabrik pabrik calakan na. Kalayan ngenalkeun kontinyu mesin maot-casting otomatis, mesin polishing otomatis, packers sekrup otomatis sareng alat-alat otomatis sanésna, ogé ditambahan tanaga téknis profesional, sistem produksi parantos disuntik vitalitas. Dina waktos anu sasarengan, YALIS parantos nguatkeun seléksi sareng manajemén ranté suplai, ngadegkeun prosés manajemén ranté suplai, sareng nguatkeun kamampuan pikeun ngadalikeun panyadia.

Salt Spray Test Machine

Mesin Uji Semprot Uyah

Automatic Die-casting Machine

Mesin Maot-casting otomatis

Automatic Packing Machine

Mesin Packing Otomatis

Standarisasi sistem ISO pabrik, pamutahiran kontinyu kapasitas produksi, kadali kualitas anu langkung ketat pikeun produk khusus sareng produk konvensional sareng stabilisasi pangiriman ngaktipkeun YALIS pikeun ngajaga konsumén dina persaingan sengit di masa hareup sareng nyayogikeun sagala rupa kabutuhan khusus tina konsumén.

Automatic Polishing Machine

Mesin Poles Otomatis

Computer Numerical Control Machine

Mesin Kontrol Nomer Komputer

Cycle Test Machine

Mesin Tés Siklus