Nanganan Panto Minimalis

  • MULTIPLICITY

    GANDA

    Bahan: alloy aluminium

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung & hideung, Matt hideung & bodas

  • ENDLESS

    ENDLESS

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung & hideung, Matt hideung & bodas

  • RAINBOW

    RAINBOW

    Bahan: alloy aluminium

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung & hideung, Matt hideung & bodas