Gagasan Hirup

  • The Birth Of A Door Handle

    Lahirna Pakem Panto

    Unggal-unggal anjeun mencét gagang panto pikeun muka panto, naha anjeun kantos mikirkeun tahapan panto naon anu kedah dirobih ku panto ieu ti payun sateuacan némbongan di payuneun anjeun? Tukangeun gagang panto biasa nyaéta usaha anu parah tina désainer sareng mélik ...
    Maca deui
  • What Are The Components Of The Door Handle Lock Set

    Naon Komponén -énsén Lockle Lock Hand Door

    Ayeuna, konci panto panto anu paling sering dianggo nyaéta konci panto panto pamisah, janten bagian tina struktur konci panto panto pamisah kalebet? Hayu urang diajar ku YALIS, mérek top tina panto cecekelan. Struktur konci panto panto pamisah umumna dibagi kana f ...
    Maca deui
  • The Importance Of Door Hardware To The Door

    Pentingna Pakakas Panto Pikeun Panto

    Ayeuna, seueur panto di pasar sacara acak cocog sareng hardware panto murah. Sipat fisik anu goréng tina hardware panto ieu ngahasilkeun umur jasa anu pondok. Naon deui, éta tiasa ngantunkeun bahaya kaamanan anu serius kana panto ....
    Maca deui
  • Kumaha carana nangtoskeun kualitas electroplating tina panto cecekelan?

    Kualitas electroplating tina permukaan gagang panto nangtoskeun résistansi oksidasi pikeun gagang panto, sareng éta ogé ngagaduhan peran anu penting dina kageulisan sareng raos tina gagang panto. Kumaha carana nangtoskeun kualitas electroplating tina panto cecekelan? Kriteria anu paling langsung ...
    Maca deui