Prosés Pangwangunan

Ti saprak 1990 YALIS Desain parantos ngadamel panto panto di pabrikna nyalira di Cina dimana sadayana prosés produksi lumangsung. Desain YALIS parantos nganteurkeun gagang panto kelas luhur ka sababaraha nagara. Éta parantos nyebarkeun konsép mérek YALIS sareng ngembangkeun produkna nyalira, ngajaga laju pasar pikeun nyumponan kabutuhan konsumén. Hardware panto modéren anu dirancang di Cina sareng standar anu paling luhur di Cina kanggo dijual di panjuru dunya.

1990

Ti saprak 1990, YALIS Design parantos ngokolakeun saluran distribusi perangkat keras panto lokal di Shangdong sareng propinsi sakitar na Cina.

2008

Dina 2008, mérek YALIS parantos disiapkeun. Kami memposisikan produk high-end kalayan tujuan larutan hardware panto.

2009

Ti saprak 2009, YALIS nampi sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi SGS, sertifikasi TUV sareng sertifikasi EN.

2014

Dina 2014, dumasar kana Italia anu kawéntar, YALIS mimiti mendesain panto panto alloy séng dina gaya modéren.

2015

Dina 2015, YALIS mimiti ngawangun sareng ngokolakeun tim P&P. YALIS sacara resmi nambihan gagang alloy séng salaku lini produk énggal.

2016

Dina 2016, YALIS 10 gagang panto desain aslina diluncurkeun kana pasar sareng ngagaduhan patén. Sareng YALIS dianggap ngembangkeun struktur inovatif pikeun gampang dirakit sareng dibongkar.

2017

Dina 2017, kusabab angkatan mimiti gagang panto desain aslina diapresiasi di pasar, janten YALIS ngaluncurkeun angkatan kadua gagang panto desain anyar ka pasar. Samentawis éta, YALIS ngadamel usaha anyar dina desain gagang panto: YALIS nyobian ngagabungkeun sisipan sareng bérés anu béda kana gagang panto.

2018

Dina 2018, panto nanganan di finish hideung herang, gagang panto kulit, rosette datar dina kandel 5mm sareng gagang panto tanpa rosette, 4 karajinan ieu parantos dugi ka pasar. Dina waktos anu sami, YALIS mimiti nyebarkeun mérekna ka Éropa.

2019

Di taun 2019, YALIS sadar parobihan di pasar, janten ngaluncurkeun solusi hardware panto pikeun pabrik panto, kalebet solusi panto kaca bingkai langsing, solusi panto kai, solusi panto kai kayu bingkai sareng solusi panto kamar budak.

2020

Dina taun 2020, Dina raraga ningkatkeun kapasitas produksi sareng kualitas produk, bengkel produksi YALIS parantos ngenalkeun sistem manajemen ISO sareng sababaraha rupa alat produksi otomatis, sapertos mesin polishing otomatis, Mesin Kontrol Angka Komputer (CNC), mesin maot otomatis, mesin pengemasan otomatis sareng sajabina.

2021

Ngalajengkeun.