Bérés permukaan

Rupa-rupa Rengse

Aya langkung ti 20 bérés kanggo perawatan permukaan, sababaraha rupa permukaan tiasa ngamungkinkeun anjeun milih sareng ngagabung sareng gaya panto sareng rohangan anu béda. "Palanggan gaduh seueur pilihan sareng ieu tiasa mangaruhan kana cara usaha narik sareng mekarkeun basis pelangganna, ngawangun nilai anu luhur sareng konsumén satia sareng mangaruhan cara jalma nyandak kaputusan pameseran." Urang hirup dina jaman pilihan anu réa.

Salaku tambahan, pikeun nyumponan sarat desainer sareng pabrik panto, panto panto YALIS, awak konci, panto panto, engsel panto ogé tiasa dilakukeun dina finish anu sami, anu ngajantenkeun hardware panto langkung seragam sareng ningkatkeun kaindahan.

surface finishes

Anti Oksidasi

Waktos tes semprot uyah YALIS sakitar 96 jam. Sababaraha palanggan cicing di daérah basisir, iklim anu lembab butuh paménta anu langkung luhur pikeun résistansi oksidasi. Urang ogé tiasa ngadamel waktos uji panyemprot uyah langkung ti 200 jam.