Distributor YALIS

wukelan
https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Ukraina

Celeste Trade mangrupikeun agén perwakilan YALIS di pasar Ukraina. Aranjeunna nyanghareupan padagang hardware lokal, partai besar sareng pabrik panto. Ti 2017 dugi ka 2019, kalayan kerjasama bisnis anu teu tiasa dipisahkeun, urang mimitian ngaluncurkeun promosi merek kami di Ukraina.

https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Vietnam

Anyhotel Vietnam Joint Stock Company mangrupikeun agén perwakilan YALIS anu sanés di pasar Vietnam. Aranjeunna ngagaduhan 8 perusahaan panto sub-mérek di Vietnam, anu nyanghareupan pamekar perumahan pikeun konstruksi. Kami mimiti damel babarengan ti 2014. Ayeuna, YALIS parantos ngawangun gambar anu dipercaya sareng ramah anu dipertandingkeun sareng Hafele, Yale, sareng Imuntex.

yuenan
xinjiapo
https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Singapura

BHM mangrupikeun agén kami di pasar Singapura. Aranjeunna gaduh kawéntar anu luhur anu nyayogikeun perangkat keras arsitéktur pikeun pangembang perumahan. YALIS mimiti ngamajukeun mérek kami di Singapura di 2019.

https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Koréa Kidul

Distributor Koréa Kidul YALIS Brand, Joil ART mangrupikeun distributor di Koréa Kidul pikeun sababaraha mérek Éropa. Dimimitian kerjasama sareng mérek YALIS di 2019 sareng bakal ilubiung dina 2020 KOREABUILD dina bulan Juli dina mérek YALIS.

nanhan
shalabo
https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Saudi Arabia

Lokasina di Taif, kota kulon caket Jeddah. Co Door museur kana bahan wangunan sapertos gagang panto, konci pinter, panto panto, gagang kabinet di Arab Saudi. YALIS parantos sacara resmi damel sareng Co Door ti saprak 2019.

https://www.yalisdesign.com/yalis-distributor/

Pasar Lituania

UAB Romida parantos fokus kana kuncen, gagang, engsel sareng toko panto hardware sanésna sareng perdagangan eceran langkung ti 20 taun, henteu ngan ukur di Lituania, tapi ogé di mancanagara. Terus ngalegaan rupa-rupa produk na. YALIS sareng ROMIDA ngamimitian kerjasama di 2019, sareng ROMIDA janten distributor mérek YALIS di Lituania.

litaoowan