GANDA

GANDA

Pedaran pondok:

Bahan: alloy aluminium

Mortise: konci cangkok standar EURO

Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

Siklus Diuji: 200.000 kali

Kandel panto: 38-50mm

Aplikasi: komérsial sareng padumukan

Rengse normal: Matt hideung & hideung, Matt hideung & bodas


  • Waktos pangiriman: 35 dinten saatos mayar
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Zhongshan
  • Jangka pamayaran: T / T, L / C, Kartu Kiridit
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    internal-door-handle
    door-handle-drawing

    Fitur Produk

    Desain Minimalis

    Larapkeun konci gagang panto minimalis YALIS kana panto anu teu katingali, panto saluhur-siling, pikeun pinuh ngagedékeun kaunggulan panto éta nyalira, ngarecah belenggu tradisional, sareng nyorotkeun rasa desain tanpa wates tina rarancang bumi sacara umum dina rohangan anu kawates.

     

    Produk ngarobih

    Pegangan panto didamel tina alloy aluminium, anu tiasa ngadamel bérés anu sami sareng pigura panto aluminium pikeun maksimalkeun pungsi pangaruh visual di bumi. Selapkeun gagang panto minimalis tiasa didamel nganggo bahan anu sami sareng permukaan panto, anu ngajantenkeun janten kombinasi anu sampurna sareng panto.

     

    Struktur Muka Anti Ganas

    MULTIPLICITY ngagaduhan patén pikeun muka anti-telenges. Sudut lawangna 23 °, anu sacara efektif tiasa nyegah gagangna ngagantung sareng ngajagaan kaamanan kulawarga.

     

    Ngonci Latch magnét

    Tes siklus konci selak magnét parantos ngahontal langkung ti 200.000 kali anu mastikeun panggunaan jangka panjang. Sareng kasus mogok anu tiasa diatur ngajantenkeun instalasi langkung gampang. Selak alloy séng na sareng baju nilon di luar, tiasa ngajantenkeun bukaan sareng nutup lancar sareng ngirangan gangguan sora.

     

    YALIS nganggap produk salaku jalan, sareng terang pangalamanana mangrupikeun hiji-hijina konci pikeun panggung. Dina tren umum kustomisasi bumi sadayana, YALIS ngudag kasatuan gaya bumi. GANDA, leres-leres ngantep panto sareng panto silih lengkepan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naon ari Desain YALIS?
    A: Desain YALIS mangrupikeun mérek ngarah pikeun solusi hardware panto tengah sareng luhur.

    Q: Upami tiasa nawiskeun jasa OEM?
    A: Kiwari, YALIS mangrupikeun mérek internasional, janten kami ngembangkeun distributor mérek kami sadayana dina urutan.

    T: Dimana kuring tiasa mendakan distributor mérek anjeun?
    A: Kami gaduh distributor di Vietnam, Ukraina, Lituania, Singapura, Koréa Kidul, The Baltik, Libanon, Saudi Arabia, Brunei sareng Siprus. Sareng kami ngembangkeun langkung seueur distributor di pasar sanés.

    Q: Kumaha carana anjeun ngabantosan distributor anjeun di pasar lokal?
    A:
    1. Kami gaduh tim pamasaran anu ngalayanan distributor kami, kalebet desain ruang paméran, desain bahan promosi, kumpulan inpormasi Pasar, promosi Internét sareng jasa pamasaran sanés.
    2. Tim penjualan kami bakal nganjang ka pasar pikeun panilitian pasar, pikeun pangwangunan anu langkung saé sareng langkung jero di lokal.
    3. Salaku mérek Internasional, urang bakal ilubiung kana paméran perangkat keras profesional sareng paméran bahan wangunan, kalebet MOSBUILD di Rusia, Interzum di Jérman, pikeun ngawangun mérek kami ka pasar. Janten mérek urang bakal ngagaduhan reputasi anu luhur.
    4. Distributor bakal ngagaduhan prioritas pikeun terang produk anyar kami.

    T: Naha kuring tiasa janten distributor anjeun?
    A: Biasana urang damel kerjasama sareng pamaén TOP 5 di pasar. Éta pamaén anu ngagaduhan tim penjualan anu déwasa, saluran pamasaran sareng promosi.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa janten distributor tunggal anjeun di pasar?
    A: Nyaho silih perlu, punten nawiskeun kami rencana khusus anjeun pikeun promosi mérek YALIS. Sangkan urang tiasa ngabahas langkung seueur kamungkinan janten nyalira distributor. Kami bakal nyungkeun target jual beuli taunan dina kaayaan pasar anjeun.

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK