YALIS Intro

Perkenalan Brand

Zhongshan City YALIS Hardware Products Co., Ltd. didirikeun taun 2009, sareng tempatna di Xiaolan Town, Zhongshan City, anu katelah Base Hardware Products Products China. YALIS mangrupikeun pabrik panto anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.

YALIS ayeuna gaduh pangkalan produksi ngalangkungan 7.200㎡, kalayan luas pabrik ampir 10.000 factory sareng langkung ti 100 padamel. Dina taun 2020, YALIS bakal ngarencanakeun deui pangwangunan pabrik, kalebet ngenalkeun sistem manajemen ISO, penyesuaian struktur organisasi produksi, ngiring tanaga téknis sareng nambihan alat produksi otomatis pikeun jalur produksi anu béda. Dipiharep éta pepelakan bakal dilegaan sareng dianggo dina 3 taun.

Kalayan naékna panto halimunan, panto kai rangka aluminium, panto kai interior, panto kaca bérés langsing sareng larutan aplikasi sanés di pasar, YALIS teras-terasan ngaluncurkeun gagang panto minimalis sareng gagang panto kaca langsing bari nahan gagang panto alloy séng aslina lini produk.

Kusabab pembaruan produk, ruang paméran YALIS ogé parantos didesain ulang. Éta kabagi kana 5 daérah, aréa adegan aplikasi hardware panto, aréa tampilan produk anyar, aréa tampilan produk konvensional, aréa solusi hardware panto arsitéktur sareng aréa panggung panggung pamasaran, anu langkung saé nunjukkeun pangaruh hardware panto dina panto sareng masihan palanggan langkung saé pangalaman.

YALIS parantos lulus sertifikasi Perusahaan berteknologi Tinggi, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi SGS Swiss, sertifikasi TUV Jérman, sertifikasi EURO EN, sareng ngagaduhan langkung ti 100 patén desain sareng puluhan patén modél utiliti.

Posisi YALIS

Aya sababaraha jinis perusahaan atanapi pabrik dina industri panto cecekelan:

Anu mimiti nyaéta niru desain perusahaan atanapi pabrikan anu sanés. Produk perusahaan atanapi pabrik sapertos kitu henteu ngagaduhan desain anu inovatif sareng kamampuan ngembangkeun produk énggal.

Anu kadua nyaéta perusahaan atanapi pabrik anu utamina nawiskeun kétang panto alloy aluminium, gagang panto stainless steel atanapi gagang panto beusi. Jinis produk ieu biasana dianggap salaku: jumlah ageung, harga sénsitip, sareng henteu meryogikeun pamekaran produk sareng inovasi.

YALIS, pabrik pikeun gagang panto alloy séng sareng solusi hardware panto, sanés ngan ukur kapasitas pangembangan produk pikeun sababaraha jinis pelanggan sareng skénario aplikasi panto, tapi ogé kalayan kapasitas pamasaran sareng promosi di pasar anu béda.

Anu katilu nyaéta mérek Italia. Produkna utamina didamel tina kuningan. Merekna ngagaduhan reputasi anu luhur pisan di panjuru dunya. Nanging, produkna tiasa sayogi kanggo palanggan alit --- palanggan anu méwah pisan.

company img7
company img5
company img4

Perencanaan mérek

Dina taun 2020, YALIS bakal nyandak dua strategi internasionalisasi mérek sareng produksi otomatisasi salaku garis utama pangwangunan. Di hiji sisi, éta bakal nempatkeun dirina salaku panyadia solusi hardware panto profesional. Nyandak Cina salaku inti, ngembang ka Éropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng nagara-nagara sanés, sareng ogé netepkeun tim layanan palanggan pikeun méréskeun titik nyeri tina pabrik panto sareng distributor asing. Di sisi anu sanésna, pabrik direncanakeun deui, sareng nambihan peralatan produksi otomatis, ngenalkeun sistem manajemen ISO, siap ngalayanan pelanggan langkung saé.

Di 2021, perencanaan pabrik bakal réngsé sareng dilegakeun sacara mantep. Manajemén standarisasi sistem produksi sareng alat otomatis bakal ningkatkeun kapasitas produksi. Dina hal kapasitas penjualan, rencana éta henteu ngan ukur nambahan tim jasa asli tim layanan palanggan, tapi ogé nambihan tim saluran proyék. Nalika ngalayanan pabrik panto sareng distributor, éta tiasa gancang ngabales kabutuhan kontraktor. YALIS bakal ngaléngkah dina taun 2021.