Lemesna Panto Kaca Pigura

  • GUARD

    Pangawal

    Bahan: alloy aluminium

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 8-12mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung, Matt satin emas

  • MULTIPLICITY

    GANDA

    Bahan: alloy aluminium

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 8-12mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: Matt hideung, Matt satin emas