Kawijakan Pasar

Kawijakan Perlindungan Daérah

Market Policy

Pikeun pasar hardware panto, aya seueur mérek Italia pikeun produk high-end dina kualitas sareng harga. Nanging, henteu sadaya palanggan tiasa nampi harga tinggi sapertos kitu. Maka, YALIS mangrupikeun pilihan pikeun anjeun kalayan produk anu luhur tapi harga anu langkung handap dibandingkeun sareng pasar hardware panto buatan Éropa. Nalika ngawangun hubungan koperasi sareng YALIS, urang ngajagaan pasar lokal di daérah anjeun. Perusahaan anjeun diidentifikasi minangka distributor YALIS di tempat anjeun.

YALIS damel caket sareng distributor kami pikeun nyayogikeun jasa ahli dina desain produk anu disesuaikan, promosi mérek, sareng pamekaran bisnis. Dumasar kana pasar lokal, YALIS nyayogikeun rencana praktis pikeun distributor kami ngarah tiasa ngical barangna ka palanggan kalayan lancar. Strategi umum sareng panel bisnis nyaéta ngabantosan jalan pikeun kerjasama bisnis payun di tingkat internasional pikeun kapentingan bisnis sareng departemen.

Kawijakan Perlindungan Produk

Pikeun produk khusus, YALIS ngajaga produk anjeun nyalira. Kami ngajaga produk anjeun pikeun bersaing sareng unik di pasar, kami sacara kontraktual moal ngajual produk anjeun ka palanggan anu sanés.

zheye
huace
daojuxiang

Dukungan Brand

1. Dukungan Promosi: Kami mendesain solusi aslina anu cocog sareng kabutuhan khusus konsumén kami. Nyayogikeun bahan penjualan sareng alat pikeun promosi anjeun. Sapertos tampilan iklan, papan tampilan, lomari, brosur, jst.

2. Desain Ruangan Pameran & Pameran: YALIS resep nyayogikeun desain hiasan ruang paméran / paméran sareng solusi bahan pamasaran khusus pikeun agén / distributor kami. Ngalangkungan komunikasi anu jero sareng ngartos persyaratan ti para nasabah kami, ruang paméran anu memuaskan anu ditepikeun ka anjeun.

3. Produk Anyar Ngadukung: Produk anyar bakal diwanohkeun ka agén / distributor kami sateuacana, anu ngajantenkeun anjeun ngarasa kabagjaan janten VIP, ngan ukur sanés damel.

Market Policy-1

Syarat Distributor

1. Kalayan saluran anu tangtu pikeun ngadistribusikaeun produk hardware di pasar lokal, kalayan penjualan / toko / jaringan anu aya hubunganana;

2. Agén mérek / distributor;

3. Janten independen ti pasar lokal: kalayan penjualan, pameseran, tim pamasaran; gudang; tiasa sacara mandiri ngarengsekeun padamelan pamasaran sareng promosi;

4. agén régional YALIS: ngalaman dina bahan wangunan / industri hardware, pangakuan tinggi sareng pamahaman stratégi mérek YALIS.