Tim YALIS

Tim P&P

1. Kontak pasar: Tim YALIS R&D mangrupikeun departemen riset anu didédikasikeun pikeun pamekaran penampilan, inovasi struktur, panalungtikan téknologi sareng solusi produk anu sanés. Aya 8-10 desain gaya anyar anu datang ka umum unggal taun.

2. Nyiptakeun naon anu anjeun pikahoyong dina unggal prosedur: ti ngarancang draf dugi ka nyetak 3D, nyetak, urang pastikeun unggal prosedur nyiptakeun kalayan gaya sareng tinimbangan.

Salila ngahasilkeun sareng saatos-penjualan, urang jaga pisan unggal prosés pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa anu luhur.

Departemen Marketing

Departemen pamasaran anu kuat ngamajukeun bisnis perusahaan sareng ngadorong penjualan pikeun produk, jasa, sareng sacara ketat ngajaga pasar sareng konsumén. YALIS gaduh nyalira. Aranjeunna anom ku sumanget, nyukcruk pasar ti jaman ka jaman. Dumasar kana kabutuhan pasar, aranjeunna nyayogikeun strategi dina promosi, penjualan & departemén manufaktur. Aranjeunna ogé nawiskeun bantosan pikeun grosir / agén kami ngeunaan kumaha carana ngalaksanakeun bisnis na sareng saé.

Departemen Kerjasama Internasional

Departemen kerjasama internasional fokus kana kerjasama sareng pamaén top, kalebet distributor top, pabrik panto sareng kontraktor di unggal pasar daérah sareng daérah. Aranjeunna nawiskeun naséhat bisnis, sareng aranjeunna mangrupikeun tim anu terpercaya anu patut kerjasama pikeun ngembangkeun bisnis anjeun ka hareup.

Jurusan Kontrol Kualitas

Unggal prosés dikawasa ketat ku Jurusan QC anu kuat kami, YALIS raket ngalacak sareng ngawaskeun kualitas nalika prosés produksi sareng prosedur pamilihan pemasok. Unggal prosés kami henteu ngantep produk anu kualitas goréng dijual di pasar. Sadaya alat kelengkapan utama sareng komponén diperiksa hiji-hiji, pikeun mastikeun henteu aya kelancaran cecekelan nalika muka atanapi nutupkeun panto.