Pameran

  • CIDE 2021 Was Here As Scheduled, YALIS Was Again Bringing A Variety Of New Products

    CIDE 2021 Di dieu Sakumaha Dijadwalkeun, YALIS Deui Nyandak Ragam Produk Anyar

    Kustomisasi Ara Sakabeh Bumi Datang Kalayan paningkatan tingkat konsumsi sacara umum sareng paningkatan konsép konsép kontinyu, kustomisasi bumi saé parantos janten kanyataan konsumsi rumah tangga anu teu tiasa dibalikkeun. Cina mangrupikeun nagara anu jumlahna anyar seueur ...
    Maca deui
  • YALIS Will Appear At Interzum@home 2021

    YALIS Bakal Muncul Di Interzum @ bumi 2021

    Kusabab pangaruh COVID-19, Koelnmesse biennial dirobah janten platform digital Koelnmesse. Interzum @ bumi bakal lumangsung ti 04. dugi ka 07.05.2021. Di interzum @ home, langkung ti 140 perusahaan ti sakitar 24 nagara bakal nampilkeun produk sareng jasa na dina platform digital Koelnmesse. ...
    Maca deui
  • YALIS Shows Up At 124th Canton Fair

    YALIS Nampilkeun Dina Canton Fair ka-124

    Suksés anu hébat pikeun YALIS di Canton Fair di Guangzhou dimana nampilkeun kumpulan gagang anyar. Di Canton Fair di Guangzhou, acara anu paling penting di Cina, sareng langkung ti 25500 perusahaan paméran anu ngiringan. Sateuacan ...
    Maca deui
  • The 16th Indo Build Tech Jakarta Exhibition

    Pameran Indo Build Tech Jakarta ka-16

    Pameran Indo Build Tech Jakarta diayakeun tanggal 2 Méi dugi ka 6 Méi di ICE (Pameran Konvensi Indonesia) YALIS ogé ngiringan pameran ieu. Anu pangbadagna ti Indo Build Tech Event Series sareng gedong utama & ...
    Maca deui
  • Events At Interzum 2019

    Acara Dina Interzum 2019

    Dina Agustus 2019, tim YALIS ngahadiran Interzum Fair di Cologne, Jérman. Sakumaha urang sadayana terang, Interzum mangrupikeun pameran dagang di dunya pikeun produksi jati sareng desain interior. Kami ngarepkeun langkung ngalegaan pasar Éropa di lokal. ...
    Maca deui