Proyék

Proyék Kami

Desain YALIS tiasa nyayogikeun syarat hardware panto arsitéktur anjeun, ti panto panto dugi ka panto engsel, stoppers panto dugi ka pemirsa panto, penjaga panto dugi ka panto na panto langkung caket, YALIS ngaksés anjeun séri kanggo solusi hardware panto dumasar kana alloy seng, alloy aluminium sareng stainless pakakas waja.

Desain YALIS tiasa adaptasi sareng proyek konstruksi anjeun, sareng ieu aya sababaraha proyek konstruksi sareng gedong kami anu aya di bénten-bénten dunya.

Lake City

Kota Tasik

Kota Tasik Internasional perenahna di Chongqing, anu mekarkeun nyaéta Xiangjiang International China Real Estate Co., Ltd. Proyék ieu kalebet komérsial sareng padumukan, sapertos hotél, villa, kantor, apartemen, sareng jalan-jalan wisata. YALIS ngahormatan pikeun ilubiung dina proyék ieu sareng janten salah sahiji anggota pikeun nyayogikeun perlengkapan hardware panto.

Australia River-stone

Australia Walungan-batu

Australia Walungan-batu parantos diadaptasi kana séri konci pamisah YALIS BF74204 pikeun sadayana proyék na. Kalayan kapuasan kana kualitasna, YALIS parantos ngamimitian hubungan kerjasama jangka panjang di pasar Australia.

Blooming Da Nang

Mekar Da Nang

Blooming Tower mangrupikeun proyék menara kembar munggaran di Da Nang City anu dimimitian pangwangunan dina Juni 2008 kalayan skala pangwangunan unggal menara 37 tingkat. Barang-barang anu disayogikeun: Smart lock kanggo panto utama apartemen HIONE sareng konci kalayan aksésoris Yalis.

Autumn Garden

Taman Musim Gugur

Autumn Garden perenahna di Shanghai, daérah CBD. Aranjeunna ngadopsi séri konci pamisah YALIS BF7037 pikeun sakumna proyék na. Ngagabungkeun villa sareng hardware panto kualitas luhur, ngahartikeun imah parantos didamel.

Hotel Baltschug Kempinski Moscow

Hotél Baltschug Kempinski Moskow

Gagang panto séri YALIS BF, parantos dianggo di Hotel Baltschug di Kempinski, Moskow. YALIS, panyadia konci panto khusus pikeun proyék éta.

Jordan Springs in Israel

Yordania Springs di Israél

Israel Jordan Springs mangrupikeun proyék populér anu kalebet 3 danau, mall balanja sareng kebon. Éta mangrupikeun proyék sakitar 230 hm ² anu ngagunakeun konci pamisah YALIS BF74223 & BF74229 sapanjang waktos.