YALIS Bakal Muncul Di Interzum @ bumi 2021

Kusabab pangaruh COVID-19, Koelnmesse biennial dirobah janten platform digital Koelnmesse. Interzum @ bumi bakal lumangsung ti 04. dugi ka 07.05.2021. Di interzum @ home, langkung ti 140 perusahaan ti sakitar 24 nagara bakal nampilkeun produk sareng jasa na dina platform digital Koelnmesse.

YALIS Desain mangrupikeun pabrik anu dikhususkeun dina gagang pantosareng aksésoris hardware panto pikeun panto. Dina Méi 2019, YALIS ilubiung dina paméran offline Koelnmesse, sareng sacara sakaligus ngaapresiasi sareng diaku ku konsumén. Kusabab kitu, YALIS bakal ilubiung dina Koelnmesse digital 2021 sareng neraskeun nyandak produk sareng solusi pangénggalna pikeun palanggan.

Kumaha anjeun tiasa mendakan YALIS di interzum @ bumi?

  1. Asup kana platform digital interzum @ home: imah.interzum.de pikeun ngadaptar.
  2. Milarian "YALIS"Atanapi"Desain YALIS”Asup imah.interzum.de pikeun mendakan kami.

Di interzum digital @ bumi, anjeun tiasa ngotéktak langsung ka produk pangénggalna kami, anjeun ogé tiasa ngahubungan kami, atanapi anjeun tiasa ngadamel janji kanggo rapat sareng kami. Kami ngarepkeun pendak sareng komunikasi sareng anjeun di digital interzum @ bumi.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten email ka kami di info@yalisdesign.com atanapi ngantunkeun kami pesen dina wéb, kami bakal ngawalon anjeun dina waktos 24 jam

YALIS Desain, ahli luhur-tengah-tungtung luhur solusi hardware panto panyadia.

 

https://www.yalisdesign.com/guard-product/


Waktos Post: Apr-30-2021