Cecekelan Panto Childproof

  • DAWN AFTER

    NGARASA DEUI

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • MINUTE HAND

    TANGAN MENIT

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • PIPE

    PIPE

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • ELEGANT

    ELEGAN

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • THE SMOOTH STONE

    BATU HALUS

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • A FLYING FISH

    IKAN LAYAR

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung

  • DIAMOND

    DIAMOND

    Bahan: paduan seng

    Mortise: konci cangkok standar EURO

    Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

    Siklus Diuji: 200.000 kali

    Kandel panto: 38-50mm

    Aplikasi: komérsial sareng padumukan

    Rengse normal: hideung hideung