TANGAN MENIT

TANGAN MENIT

Pedaran pondok:

Bahan: paduan seng

Mortise: konci cangkok standar EURO

Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

Siklus Diuji: 200.000 kali

Kandel panto: 38-50mm

Aplikasi: komérsial sareng padumukan

Rengse normal: hideung hideung


  • Waktos pangiriman: 35 dinten saatos mayar
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Zhongshan
  • Jangka pamayaran: T / T, L / C, Kartu Kiridit
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Fitur Produk

    Pikeun kulawarga, kamar mandi mangrupikeun rohangan anu sering dianggo. Nanging, kamar mandi ogé mangrupikeun daérah anu paling sering kacilakaan, sareng kacilakaan sapertos ragrag sareng nabrak kajantenan ti waktos ka waktos. Anggota kulawarga (khususna barudak sareng sepuh) ngahaja ngonci di kamar mandi, sering sareng bahaya kaamanan anu jero.

    Tina sudut pandang humanistik, perawatan YALIS dugi ka titik nyeri unggal palanggan caket, nuturkeun kabutuhan pasar, sareng ngaluncurkeun seri konci panto panto kamar mandi anu anyar. Konci panto panto kamar mandi tiasa sacara gampil dibuka ti luar pikeun nyingkahan masalah sapertos sepuh sareng murangkalih anu ngageleser sareng murag di kamar mandi sareng henteu tiasa nyalametkeun aranjeunna dina waktosna. Konci panto panto kamar mandi YALIS bakal nyobaan langkung seueur waktos pikeun nyalindungan kulawarga.

    YALIS parantos lulus sertifikasi Perusahaan berteknologi Tinggi, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sertifikasi SGS Swiss, sertifikasi TUV Jérman, sertifikasi EURO EN, sareng ngagaduhan langkung ti 100 patén desain sareng puluhan patén modél utiliti.

    Tina pilihan matérial, karajinan, kontrol kualitas, sareng layanan purna jual, urang narékahan pikeun kasampurnaan. Tujuan YALIS nyaéta pikeun nyayogikeun nasabah sakumpulan solusi hardware panto saderhana, saderhana sareng sampurna. Di 2021, YALIS bakal teras nyandak "integritas sareng inovasi" salaku inti perusahaan, teraskeun ngamajukeun reformasi, sareng nyandak panto panto YALIS ka sakumna dunya pikeun ngalayanan rébuan palanggan. 

     

    handle for door

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naon ari Desain YALIS?
    A: Desain YALIS mangrupikeun mérek ngarah pikeun solusi hardware panto tengah sareng luhur.

    Q: Upami tiasa nawiskeun jasa OEM?
    A: Kiwari, YALIS mangrupikeun mérek internasional, janten kami ngembangkeun distributor mérek kami sadayana dina urutan.

    T: Dimana kuring tiasa mendakan distributor mérek anjeun?
    A: Kami gaduh distributor di Vietnam, Ukraina, Lituania, Singapura, Koréa Kidul, The Baltik, Libanon, Saudi Arabia, Brunei sareng Siprus. Sareng kami ngembangkeun langkung seueur distributor di pasar sanés.

    Q: Kumaha carana anjeun ngabantosan distributor anjeun di pasar lokal?
    A:
    1. Kami gaduh tim pamasaran anu ngalayanan distributor kami, kalebet desain ruang paméran, desain bahan promosi, kumpulan inpormasi Pasar, promosi Internét sareng jasa pamasaran sanés.
    2. Tim penjualan kami bakal nganjang ka pasar pikeun panilitian pasar, pikeun pangwangunan anu langkung saé sareng langkung jero di lokal.
    3. Salaku mérek Internasional, urang bakal ilubiung kana paméran perangkat keras profesional sareng paméran bahan wangunan, kalebet MOSBUILD di Rusia, Interzum di Jérman, pikeun ngawangun mérek kami ka pasar. Janten mérek urang bakal ngagaduhan reputasi anu luhur.
    4. Distributor bakal ngagaduhan prioritas pikeun terang produk anyar kami.

    T: Naha kuring tiasa janten distributor anjeun?
    A: Biasana urang damel kerjasama sareng pamaén TOP 5 di pasar. Éta pamaén anu ngagaduhan tim penjualan anu déwasa, saluran pamasaran sareng promosi.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa janten distributor tunggal anjeun di pasar?
    A: Nyaho silih perlu, punten nawiskeun kami rencana khusus anjeun pikeun promosi mérek YALIS. Sangkan urang tiasa ngabahas langkung seueur kamungkinan janten nyalira distributor. Kami bakal nyungkeun target jual beuli taunan dina kaayaan pasar anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami