Lahirna Pakem Panto

Unggal-unggal anjeun mencét gagang panto pikeun muka panto, naha anjeun kantos mikirkeun tahapan panto naon anu kedah dirobih ku panto ieu ti payun sateuacan némbongan di payuneun anjeun? Tukangeun gagang panto biasa nyaéta usaha anu parah tina désainer sareng karajinan taliti tina pengrajin.

https://www.yalisdesign.com/the-flying-swallow-product/

Desain Panémbong

Lahirna unggal desain diturunkeun tina inspirasi sakedik desainer. Saatos desainer néwak inspirasi momen, anjeunna ngantunkeun kana gambar desain. Saatos seueur révisi sareng perbaikan kana detil draf mimiti, kami bakal maénkeun prototipe 3D pikeun ngaevaluasi sareng ngarobih anu karaos tina gagang panto. Pegangan panto anu saé kedahna sanés ngan ukur gaduh desain éstétika, tapi ogé ngémutan rasa panggunaan anu leres tina gagang panto, supados desainna tiasa langkung manusiawi.

 

Ngembangkeun kapang

Saatos mastikeun gambar desain akhir, insinyur ngadamel gambar 3D dumasar kana gambar desain sareng master kapang mastikeun detail tina cetakan, teras ngamimitian ngembangkeun kapang. Teras nalika ngeunaan tahap cetakan tilas T1, insinyur ningkatkeun kapang numutkeun sampel T1, teras ngalakukeun cetakan uji coba T2. Balikan léngkah di luhur dugi ka sampel cetakan jalan satapak nyumponan sarat. Saatos kapang dirobih, produksi jalan satapak bakal ngamimitian. Upami produksi jalan satapak henteu aya masalah, kapang tiasa resmi dianggo.

https://www.yalisdesign.com/cheetah-product/

Maot-casting

Ngagunakeun paduan séng 3 # anu ngandung tambaga 0,042% salaku bahan baku, éta dilebur dina suhu luhur sareng dipencet kana kapang, sareng die-casting ku mesin maot-casting 160T dugi 200T pikeun 6 s kéngingkeun presisi tinggi sareng kapadetan tinggi maot casting. Cekelan panto henteu gampang kaluar tina bentuk nalika ngolah salajengna, sareng daya tahan ogé tiasa ditingkatkeun nalika dianggo.

 

Polesan

Saatos tuang casting dina prosés pangolahan awal, maka prosés polesan bakal dilaksanakeun. Dina raraga ningkatkeun épisiénsi polishing, YALIS ngagunakeun kombinasi polishing otomatis mékanis sareng polishing manual pikeun mastikeun éfisiénsi sareng kualitas polés, sabab kualitas polés nangtukeun kualitas lapisan élékoplasi.


Éléktrik

Tempat kosong anu parantos digosok bakal gancang dikirim kanggo electroplating pikeun nyegah oksidasi tina gagang panto. Dina raraga ningkatkeun résistansi oksidasi sareng kacaangan gagang panto. Masing-masing gagang panto bakal electroplated kalayan 7-8 lapisan electroplating dina suhu 120 ℃ -130 ℃, sareng gerbang pamariksaan kualitas bakal diperkuat pikeun nyegah produk leuleuy, produk ombak sareng produk anu teu aya bentukna.

https://www.yalisdesign.com/the-flying-swallow-product/

Saatos ngolah lapisan-demi-léngkah, gagang panto lengkep diwangun, teras éta ngalaman pamariksaan kualitas lapisan-demi-lapisan sareng perakitan strukturna, teras éta dibungkus sareng dikirimkeun ka rébuan palanggan. Unggal panto anu anjeun rampa dina kahirupan sadidinten mangrupikeun karajinan anu unik.

YALIS Desig nyaéta pabrik gagang panto anu profesional kalayan langkung ti 10-taun pangalaman sareng ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan.


Pos waktos: Mei-08-2021