Pangawal

Pangawal

Pedaran pondok:

Bahan: alloy aluminium

Mortise: konci cangkok standar EURO

Uji Semprot Uyah: 72-120 jam

Siklus Diuji: 200.000 kali

Kandel panto: 8-12mm

Aplikasi: komérsial sareng padumukan

Rengse normal: Matt hideung, Matt satin emas


  • Waktos pangiriman: 35 dinten saatos mayar
  • Min.Order Order: 200 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 50000 Potongan / potongan per Bulan
  • Palabuhan: Zhongshan
  • Jangka pamayaran: T / T, L / C, Kartu Kiridit
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    slim-frame-glass-door-handle
    door-handle-drawing

    Fitur Produk

    Kusabab popularitas gaya minimalis dina taun-taun ayeuna, panto kaca bingkai langsing parantos janten karesep sadayana. Kusabab pigura panto kaca bingkai langsing langkung sempit tibatan bingkai panto kaca biasa, janten peryogi konfigurasi awak konci anu béda sareng konci panto kaca biasa. Séri YALIS [GUARD] lahir ti ieu.

    Struktur stabil

    Struktur GUARD stabil, struktur set uas tubular & desain gagang tunggal, mangrupikeun solusi konci panto panto pangénggalna dina ayeuna pikeun panto kaca bingkai langsing tingkat tengah-tengah.

     

    Desain motong-ujung

    Munculna konci gagang panto kaca bingkai YALIS ramping mangrupikeun rarancang anu paling canggih antara konci gagang panto kaca bingkai ramping. Éta dilengkepan konci kancing magnét 60mm pikeun ngirangan gangguan noise, ngirangan jumlah liang panto, ngirangan karuksakan panto kaca, sareng muka sareng nutup langkung pageuh.

     

    Layanan ngaropéa

    Bahan konci panto panto kaca bingkai YALIS langsing nyaéta alloy aluminium, anu tiasa ngadamel bérés sami sareng permukaan panto. Éta sampurna dihijikeun sareng panto kaca, sahingga visi jero rohangan henteu aya tungtungna. Sareng ogé ukuran belat tiasa disaluyukeun numutkeun profil aluminium tina pigura panto kaca.

     

    Profesional

    YALIS langsing panto panto kaca langsing, Mangrupikeun solusi kualitas luhur anu disayogikeun ku YALIS ka konsumén. Naha éta mangrupikeun pilihan matérial, karajinan, kontrol kualitas atanapi layanan purna jual, urang narékahan pikeun kaunggulan. Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun nasabah sakumpulan solusi hardware panto saderhana, saderhana sareng sampurna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • T: Naon ari Desain YALIS?
    A: Desain YALIS mangrupikeun mérek ngarah pikeun solusi hardware panto tengah sareng luhur.

    Q: Upami tiasa nawiskeun jasa OEM?
    A: Kiwari, YALIS mangrupikeun mérek internasional, janten kami ngembangkeun distributor mérek kami sadayana dina urutan.

    T: Dimana kuring tiasa mendakan distributor mérek anjeun?
    A: Kami gaduh distributor di Vietnam, Ukraina, Lituania, Singapura, Koréa Kidul, The Baltik, Libanon, Saudi Arabia, Brunei sareng Siprus. Sareng kami ngembangkeun langkung seueur distributor di pasar sanés.

    Q: Kumaha carana anjeun ngabantosan distributor anjeun di pasar lokal?
    A:
    1. Kami gaduh tim pamasaran anu ngalayanan distributor kami, kalebet desain ruang paméran, desain bahan promosi, kumpulan inpormasi Pasar, promosi Internét sareng jasa pamasaran sanés.
    2. Tim penjualan kami bakal nganjang ka pasar pikeun panilitian pasar, pikeun pangwangunan anu langkung saé sareng langkung jero di lokal.
    3. Salaku mérek Internasional, urang bakal ilubiung kana paméran perangkat keras profesional sareng paméran bahan wangunan, kalebet MOSBUILD di Rusia, Interzum di Jérman, pikeun ngawangun mérek kami ka pasar. Janten mérek urang bakal ngagaduhan reputasi anu luhur.
    4. Distributor bakal ngagaduhan prioritas pikeun terang produk anyar kami.

    T: Naha kuring tiasa janten distributor anjeun?
    A: Biasana urang damel kerjasama sareng pamaén TOP 5 di pasar. Éta pamaén anu ngagaduhan tim penjualan anu déwasa, saluran pamasaran sareng promosi.

    Q: Kumaha carana abdi tiasa janten distributor tunggal anjeun di pasar?
    A: Nyaho silih perlu, punten nawiskeun kami rencana khusus anjeun pikeun promosi mérek YALIS. Sangkan urang tiasa ngabahas langkung seueur kamungkinan janten nyalira distributor. Kami bakal nyungkeun target jual beuli taunan dina kaayaan pasar anjeun.

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami