Ringkesan Bingkai Kaca Panto Handle Lock Solutions

Kalayan popularitas gaya minimalis, panto kaca bingkai langsing beuki nempatan posisi mainstream di pasar pamutahiran bumi kusabab transparansi luar biasa sareng indera luhurna.

Nanging, konci panto kaca di pasar sesah cocog sareng panto kaca bénjang langsing. Ngaliwatan seueur panilitian pasar, YALIS parantos terang yén palanggan panto kaca bingkai langsing parantos ngalaman masalah sapertos struktur internal anu teu pantes, sababaraha pilihan, sareng gaya anu teu cocog sareng sajabina. Kusabab kitu, YALIS ngagabungkeun fungsionalitas sareng artistik konci panto panto kaca sareng panto kaca bingkai langsing, tetep transparansi sareng raos luhur-luhur maksimal.

Rencana A:

GANDA

MULTIPLICITY sareng kaca splints didamel dina profil aluminium sareng diolah ku mesin CNC. Henteu ngan ukur akurasi asesorisna tinggi, tapi ogé tiasa dilakukeun bérés sami sareng pigura panto kaca bingkai langsing, sahingga panto kaca sareng panto kaca tiasa kahontal pangaruh anu ngahiji.

1. Struktur kopling dipaténkeun tiasa anti telenges muka sareng nyegah gagang tina ngagantung.

2. MULTIPLICITY dicocogkeun sareng konci kancing magnét, éta tiasa ngirangan noise nalika konci panto panto dibuka sareng ditutup.

3. Cocog sareng panto kaca-tunggal sareng panto dua-kaca.

4. Kasus mogok anu tiasa diatur tiasa ngirangan kasusah instalasi.

未命名 -2

Rencana B:

plan b-1

Pangawal

Kalayan popularitas panto kaca bingkai langsing, seueur pabrik panto kaca ngadamel produkna langkung sesuai sareng karesep pelanggan, tapi dina waktos anu sami aranjeunna bakal mendakan yén hardware panto henteu tiasa ngajantenkeun produkna langkung kompetitif sareng nguntungkeun. Ku alatan éta, YALIS parantos ngembangkeun ségél panto panto panto PENANDA konci pikeun panto langsing panto-kaca hérang.

1. Penjaga dicocogkeun sareng konci kancing magnét, ngajantenkeun panto muka langkung tiiseun.

2. Bahanna profil aluminium, anu tiasa dilakukeun dina bérés anu sami sareng pigura panto kaca.

3. Rosette tiasa disaluyukeun numutkeun ukuran pigura panto kaca pikeun nyumponan kabutuhan konsumén.

4. Cocog pikeun panto kaca-tunggal.

292线图

Rencana C:

plan c-1
plan c-2
plan c-3

A: Kaca Splint + YALIS Door Handles

90mm Square Glass Splint + YALIS Door Handles

1. Bahanna nyaéta paduan seng.

2. Cocog sareng panto kaca tunggal-kaca sareng panto dua-kaca.

3. Fungsi privasi sareng fungsi lebet tiasa dipilih.

B. B Kaca Splint + YALIS Door Handles

1. Splint gelas ngagaduhan strip karét bawaan pikeun nyegah kaca patri.

2. Cocog pikeun panto kaca-tunggal sareng panto dua-kaca.

3. Éta tiasa dicocogkeun sadayana gagang panto YALIS.

4. Fungsi privasi sareng fungsi lebet tiasa dipilih.

5. Éta cocog sareng konci mortise magnét jempé.

plan c-b