Solusi Hardware Panto minimalis

Kalayan taun 80an sareng 90an janten konsumén utama sareng popularitas gaya minimalis sareng rumah tangga khusus, industri panto sareng industri profil aluminium parantos ngembangkeun panto minimalis (kalebet panto halimunan sareng panto tinggi-langit-langit) dina urutan pikeun nyumponan pasar.

Panto minimalis henteu ngan ukur tiasa ngagedéan rohangan sacara visual, tapi ogé ngahijikeun sareng rohangan umum pikeun ngajaga kasatuan rohangan. Maka, YALIS parantos ngembangkeun konci panto panto minimalis dumasar kana ciri-ciri panto minimalis ieu.

Rencana A:

GANDA PELAJARAN Seri MULTIPLICITY

Dina raraga ngahijikeun gagang panto sareng panto, YALIS ngaluncurkeun séri GANDA dina taun 2020, utamina pikeun panto minimalis high-end, ku gaya minimalis na, pikeun ngahontal pangaruh komplementér.

1. Lebetkeun cecekelan panto tiasa dianggo dina permukaan panto, janten tiasa janten kombinasi anu sampurna sareng panto.

2. Pakemna didamel tina profil aluminium, anu tiasa diubaran ku bérés anu sami sareng pigura aluminium tina panto minimalis.

3. Struktur bubuka anti-kekerasan patén ngajantenkeun gagang panto henteu gampang digantungkeun sareng manjangkeun umur jasa na.

4. baud ditutupan leungeun baju nilon pikeun nyegah goresan.

5. Kasus mogok anu tiasa diatur tiasa ngirangan kasusah instalasi sareng ningkatkeun efisiensi instalasi.

未命名 -2

Rencana B:

plan B-1

RAINBOW

Tujuanana pikeun ciri panto minimalis, YALIS ogé ngembangkeun gagang panto séri RAINBOW. Sapertos MULTIPLICITY, RAINBOW ogé taat kana konsép ngahijikeun konci panto sareng panto pikeun ngajaga persatuan ruang.

1. Lebetkeun cecekelan panto tiasa dianggo dina permukaan panto, janten tiasa janten kombinasi anu sampurna sareng panto.

2. Pakemna didamel tina profil aluminium, anu tiasa diubaran ku bérés anu sami sareng pigura aluminium tina panto minimalis.

3. Jarak tengah konci kancing dirobih tina 40mm janten 45mm, sareng liang spindle tina panto gagang ngadopsi desain écentrik kanggo nyegah leungeun tina némpél gagang nalika ngarobah kenop.

4. Struktur spring hiji arah sacara efektif nyegah gagang panto ngagantung.

5. Lebar gagang panto 40mm, anu langkung saluyu sareng ukuran tangan manusa sareng ningkatkeun rasa.

plan B-2

Disumputkeun Hinges Panto

Héjo panto anu disumputkeun ngagaduhan fungsi engsel tradisional tanpa ngancurkeun kaéndahan panto minimalis. Kalayan séri YALIS MULTIPLICITY sareng RAINBOW series, aranjeunna tiasa ngamaksimalkeun kaéndahan panto minimalis.

heye1
heye2