Solusi Hardware Panto Kayu Interior

Béda sareng panto minimalis high-end sapertos panto anu henteu katingali sareng panto tinggi-siling, pangsa pasar anu pangageungna dina industri panto interior masih kénéh langkung efektif pikeun panto kai interior. Kumaha carana ngajaga kualitas produk bari ngajaga harga anu langkung kompetitif, sahingga para nasabah tiasa ngagaduhan margin kauntungan anu langkung tiasa dikendalikeun? Pikeun tujuan ieu, YALIS parantos ngaluncurkeun solusi hardware panto kai interior.

Rencana A:

ENDLESS

Numutkeun kana tren pasar, YALIS parantos ngaluncurkeun séri ENDLESS anu tiasa minuhan éstétika mainstream tina integrasi panto sareng témbok tapi langkung épéktip.

1. Éta dicocogkeun ku konci jaringan magnét jempé, anu tiasa ngirangan sora muka sareng nutup panto.

2. Lebetkeun cecekelan panto tiasa dianggo dina permukaan panto anu sami anu tiasa ngajaga kasatuan panto.

3. Ngagunakeun struktur susunan tuas tubular tradisional, anu stabil sareng bukaan sareng nutup na rata.

4. Aya dua jinis bentuk panto cecekelan: buleud sareng kuadrat.

未命名 -2

Rencana B:

Ultra-thin Rosette

Rosette Ultra-ipis & YALIS Zinc Alloy Door Hand

Kandelna YALIS ultra-ipis panto gagang rosette nyaéta 5mm nalika kaseueuran panto gagang rosette di pasar nyaéta 9mm, anu langkung ipis sareng langkung ringkes.

1. ketebalan rosette ngan 5mm, anu ipis sareng saderhana.

2. Aya cinyusu balik hiji arah dina mékanisme cinyusu, supados gagang panto henteu gampang digantungkeun.

3. Struktur wates dobel mastikeun yén sudut rotasi gagang panto diwatesan, anu sacara efektif manjangan umur jasa tina cecekelan.

4. Mékanisme cinyusu didamel tina paduan seng, anu ngagaduhan karasa luhur sareng nyegah deformasi.

Paduan séng ngagaduhan plastisitas tinggi sareng karasa kuat. Saatos mangtaun-taun pangwangunan sareng desain, YALIS henteu ngan ukur ngembangkeun langkung ti 20 jinis permukaan, tapi ogé mendesain puluhan gagang panto alloy seng, anu parantos dikenal ku konsumén.

Affordable Luxury Door Handles

Cekelan panto méwah meujeuhna

Modern Design Door Handles

Nanganan Panto Desain Modern