Solusi hardware panto ékologis

Panto ékologis, ogé katelah panto kai rangka aluminium, umumna jangkungna antara 2.1m sareng 2.4m. Panto ékologis ngagaduhan gaya novél sareng beragam sabab permukaan panto na tiasa sacara bébas digabungkeun sareng silih gentos sareng panto. Sanaos panto ékologis sareng panto minimalis (panto teu katingali sareng panto luhur-langit) duanana panto kai pigura aluminium, kusabab panto ékologis langkung épéktip tibatan panto minimalis, janten kaseueuran palanggan tengah-tengah bakal milih panto ékologis.

Rencana A:

Rosette ipis-ipis & Escutcheon + Panangan Panto YALIS

Kandelna YALIS ultra-ipis panto gagang rosette nyaéta 5mm nalika kaseueuran panto gagang rosette di pasar nyaéta 9mm, anu langkung ipis sareng langkung ringkes.

1. Kandelna rosette ngan ukur 5mm, anu langkung ipis sareng saderhana.

2. Aya cinyusu balik hiji arah dina mékanisme cinyusu, supados gagang panto henteu gampang digantungkeun.

3. Struktur wates dobel mastikeun yén sudut rotasi gagang panto diwatesan, anu sacara efektif manjangan umur jasa tina cecekelan.

4. Mékanisme cinyusu didamel tina paduan seng, anu ngagaduhan karasa luhur sareng nyegah deformasi.

Rencana B:

Mini Rosette & Escutcheon + YALIS Panto Nanganan

YALIS parantos ngirangan diaméter rosette sareng escutcheon tina konci pamisah, sareng numutkeun tren mode pangénggalna, rosette sareng escutcheon ditempelkeun dina panto, anu dina pesawat anu sami sareng panto.

1. Éta dicocogkeun sareng konci mortise diam-diam magnét, anu tiasa ngajantenkeun panto muka sareng nutup langkung tiiseun.

2. Mini corétan escutcheon langkung sempit tibatan ukuran konvensional dina pasaran.

3. Fungsi lebet sareng fungsi privasi tiasa opsional.

plan b-1
plan b-2