Solusi hardware panto kamar budak

YALIS merhatoskeun kasalametan barudak di rohangan. Barudak rentan ka kacilakaan di rohangan, sapertos ngonci teu dihaja, lésot jero rohangan, kaayaan ngadadak, sareng sajabana. Kulantaran kitu, cecekelan panto anu teu dijantenkeun pikeun kamar barudak diperyogikeun, anu ngamungkinkeun para sepuh muka panto pikeun nyingkahan bahaya sareng nyiptakeun lingkungan anu langkung aman. barudak.

1. Éta tiasa dicocogkeun sareng sadaya gagang panto YALIS.

2. Anjeun tiasa nyorong pin ku alat anu seukeut ngadesek di luar nalika kaayaan ngadadak.

3. Léngkah-léngkah perakitan inovatif ngeunaan struktur internal, tiasa ngajantenkeun pamasangan langkung gampang.

children room door hardware solution
children room door hardware solution2